現在的時間是 週三 11月 21, 2018 8:04 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 78 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 45678
瘋扇
發表人 內容
 文章主題 : Re: 瘋扇
文章發表於 : 週二 7月 20, 2010 12:09 pm 
離線

最好 andy 兄可以安排下囉你d玩具出黎俾大家見識見識 ~ 真係百聞不如一見呀 ~ ;) ;) ;)

到時可能會係香港最強 apple 系聚會。我地仲有幾會見報添阿 ~ :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

瘋扇
發表人 內容
文章發表於 : 週二 7月 20, 2010 12:49 pm 
離線
頭像

kakai 寫:
最好 andy 兄可以安排下囉你d玩具出黎俾大家見識見識 ~ 真係百聞不如一見呀 ~ ;) ;) ;)

到時可能會係香港最強 apple 系聚會。我地仲有幾會見報添阿 ~ :lol: :lol: :lol:

乜玩具呢? 唔通要帶把風扇嚟? :D 其實我比較內向所以驚融入唔到你哋,另外我未知自己嗰日係唔係香港。 :roll:

回頂端
 個人資料  

瘋扇
發表人 內容
文章發表於 : 週二 7月 20, 2010 12:52 pm 
離線

SAMP我最like 中居!
福山都好有型呢!

Andy你出到黎扮晒純情怕羞仔,可能會比d師姐欺負喎....DD :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

瘋扇
發表人 內容
文章發表於 : 週二 7月 20, 2010 1:28 pm 
離線
頭像

最近福山為東芝拍嘅廣告好靚嫁。不過木村仲型。我自細就鍾意靜鍾意一個人,習慣咗。依家已經好咗會開聲。乜唔係我哋成班麻乜仔麻乜佬咩?

回頂端
 個人資料  

瘋扇
發表人 內容
文章發表於 : 週二 7月 20, 2010 5:11 pm 
離線

andystreet 寫:
kakai 寫:

乜玩具呢? 唔通要帶把風扇嚟? :D 其實我比較內向所以驚融入唔到你哋,另外我未知自己嗰日係唔係香港。 :roll:

緊係四腳直升機喇。如果嚟唔到唔緊要。喺呢到keep住交流都已經好好了。

內向? 大丈夫喇~ ;) ;) ;)

回頂端
 個人資料  

瘋扇
發表人 內容
文章發表於 : 週四 9月 02, 2010 4:08 pm 
離線

andystreet 寫:
I want to buy this one more, order it already, can get it before Oct.

when will got this can you measure how is the noise level in db ?

million thank !

I want to buy the 12" version from UK, but I saw some review that is very noise like a hair dryer.

回頂端
 個人資料  

瘋扇
發表人 內容
文章發表於 : 週四 9月 02, 2010 10:53 pm 
離線
頭像

interesting fan. how many ching got it here?

回頂端
 個人資料  

瘋扇
發表人 內容
文章發表於 : 週四 9月 02, 2010 11:39 pm 
離線
頭像

daydayup 寫:
interesting fan. how many ching got it here?

老番計唔計? :lol:

iPad 64/3G | iPad 32 | MacBook Air 128SSD | iMac24 Al| iMac24 White Intel | iMac17 G5 | Mac Mini Unibody | Mac Mini Server 2.5 | Mac Mini 2.53 | Mac Mini 1.8 dual HD | Mac Mini 1.8 | Mac Mini G5 1.42 | Mac Mini G5 1.2 | | Apple TV 2 | Apple TV 160 | Time Capsule 500 | iPod Touch G1 | iPhone 4 | iPhone 2G | iPhone 3G | iPhone 3GS | Drobo 4-bay 2 Gen | Drobo S 5-bay USB 3
圖檔

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 78 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 45678

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
iPad.ORG.HK on Apple Mac Mini Server by phpBB
正體中文語系由 竹貓星球 維護製作 | Macinscott Style
Linux 2.6.18-308.el5 #1 SMP Tue Feb 21 20:05:41 EST 2012 i686
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)