現在的時間是 週三 11月 21, 2018 8:26 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 47 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁
球賽失意,逛街散心有新意!~ ALL BLACK!
發表人 內容
 文章主題 : Re: 球賽失意,逛街散心有新意!~ ALL BLACK!
文章發表於 : 週五 7月 09, 2010 11:55 am 
離線
頭像

gigawatt 寫:
睇來你好鍾情黑色野,Zaku都咁黑! :lol:
可否講講你隻03-94邊間買?有幾折?

iPad睇黎睇去無隻套正,其實我從來唔用套... :oops:

錦記是也,由於係Phantom,無折。但最後出絕招,“現金”!!!EPS都唔用,成功爭取到5﹪咁大把。佢都唔休賣,隻錶收起唔擺出嚟,唔係我隻隻都唔啱心水佢都都唔出呢隻好嘢降服我。我仲同佢訂咗隻雷達,不過佢話仲難入手。我超鍾意黑色,因為我超鍾意Mastermind and Roen是也。

回頂端
 個人資料  

發表人 內容
 文章主題 : Re: 球賽失意,逛街散心有新意!~ ALL BLACK!
文章發表於 : 週五 7月 09, 2010 12:49 pm 
離線
頭像

andystreet 寫:
gigawatt 寫:
睇來你好鍾情黑色野,Zaku都咁黑! :lol:
可否講講你隻03-94邊間買?有幾折?

iPad睇黎睇去無隻套正,其實我從來唔用套... :oops:

錦記是也,由於係Phantom,無折。但最後出絕招,“現金”!!!EPS都唔用,成功爭取到5﹪咁大把。佢都唔休賣,隻錶收起唔擺出嚟,唔係我隻隻都唔啱心水佢都都唔出呢隻好嘢降服我。我仲同佢訂咗隻雷達,不過佢話仲難入手。我超鍾意黑色,因為我超鍾意Mastermind and Roen是也。

有冇買mm x adidas套運動裝?

iPhone 4 32GB (black) │ iPhone 4 16GB (black) │ iPhone 4 16GB (white)
iPhone 4S 16GB (white)
iPad WiFi 16GB │ iPad WiFi+3G 32GB │ iPad 2 WiFi+3G 32GB (white)
Apple TV 2nd Gen

回頂端
 個人資料  

發表人 內容
文章發表於 : 週五 7月 09, 2010 12:57 pm 
離線
頭像

除咗sport shoe,係cotwo買齊咗嗱!三套加埋9K多少少!Yeah!你都係潮人! :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

發表人 內容
文章發表於 : 週五 7月 09, 2010 1:08 pm 
離線
頭像

除咗sport shoe,係cotwo買齊咗嗱!三套加埋9K多少少!Yeah!你都係潮人! :lol: :lol:

我係窮人就真 :oops: :oops: :oops:
衫我愛CdG shirt, NH tee, 鞋就visvim
btw, 我最愛mm x visvim對fbt
mm實在太昂貴

mm x vv.bmp

iPhone 4 32GB (black) │ iPhone 4 16GB (black) │ iPhone 4 16GB (white)
iPad WiFi 16GB │ iPad WiFi+3G 32GB │ iPad 2 WiFi+3G 32GB (white)

回頂端
 個人資料  

發表人 內容
文章發表於 : 週五 7月 09, 2010 1:19 pm 
離線
頭像

philiptkl 寫:

衫我愛CdG shirt, NH tee, 鞋就visvim
mm實在太昂貴

Visvim一啲都唔平啊,我第一最愛係Number Nine是也, 好可惜年頭已退休了,佢閉店前我仲特登去影番一輯相。第二先係mm,仲有Roen and Roar!! Yeah!!!
係這個試身室換過不知幾多套衫了,好懷念! :(

附加檔案:

回頂端
 個人資料  

發表人 內容
文章發表於 : 週五 7月 09, 2010 2:31 pm 
離線
頭像

philiptkl 寫:

mm實在太昂貴

Visvim一啲都唔平啊,我第一最愛係Number Nine是也, 好可惜年頭已退休了,佢閉店前我仲特登去影番一輯相。第二先係mm,仲有Roen and Roar!! Yeah!!!
係這個試身室換過不知幾多套衫了,好懷念! :(

咁似某女版友自拍既模式既? :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

發表人 內容
文章發表於 : 週五 7月 09, 2010 2:46 pm 
離線
頭像

又係喎!唔怪得我覺得女版友了解我嗱! :lol:

回頂端
 個人資料  

發表人 內容
文章發表於 : 週五 7月 09, 2010 2:50 pm 
離線
頭像

繼lifestyle版之後,唔該開個dating版俾你兩個肉麻過夠

回頂端
 個人資料  

發表人 內容
文章發表於 : 週五 7月 09, 2010 3:18 pm 
離線
頭像

拍拖啦 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

發表人 內容
文章發表於 : 週五 7月 09, 2010 4:25 pm 
離線
頭像

小弟不才呢! :lol:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 47 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
iPad.ORG.HK on Apple Mac Mini Server by phpBB
正體中文語系由 竹貓星球 維護製作 | Macinscott Style
Linux 2.6.18-308.el5 #1 SMP Tue Feb 21 20:05:41 EST 2012 i686
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)